• Κλειστό
  • Χρόνος Παράδοσης 40 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 8 ευρώ
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά
  • Παράγγειλε Online ή Τηλεφωνικά

JUST BURGERS

BREAD: Το ψωμί του burger είναι φρέσκο. Παρασκευάζεται καθημερινά σε μέγεθος kingsize λευκό ή ολικής, χωρίς διογκωτικά και πρόσθετα. Η focaccia είναι αυθεντική πίτα στο grill με ελάχιστο λάδι, ρίγανη & χοντρό αλάτι. Τα κρουτόν είναι homemade.

BEEF: 100% fresh beef, simply seasoned and cooked fresh to order every time. Served in a soft sesame bun. Τα μπιφτέκια παρασκευάζονται με φρέσκο κιμά από επιλεγμένα κομμάτια κρέατος με χαμηλή περιεκτικότητα λίπους περίπου 10%, νεαρών βοϊδών. Είναι απλά καρυκευμένα, ψήνονται αμέσως μετά την παραγγελία σας medium well και ζυγίζουν περίπου 170 gr.


CHICKEN & TURKEY: Όλα τα φιλέτα είναι φρέσκα. Τα μπιφτέκια γαλοπούλας και κοτόπουλου είναι φρέσκα και περίπου 170 gr.


FRIES & MORE: Οι πατάτες και οι γλυκοπατάτες είναι φρέσκιες, homemade κομμένες στο χέρι και τηγανίζονται σε καλαμποκέλαιο με ιδιαίτερη τεχνική που έχει σαν αποτέλεσμα την ελάχιστη απορρόφηση λαδιού. Ο πουρές είναι homemade από φρέσκιες πατάτες & γλυκοπατάτες. Τα onion rings και τα chicken fingers είναι φρέσκα και homemade. Όλα τα είδη μανιταριών είναι φρέσκα. Τα BBQ Ribs είναι φρέσκα και ψήνονται στη σχάρα. Τα άλλα Starters είναι frozen. Τα τυριά και τα αλλαντικά είναι εξαιρετικής ποιότητας και επώνυμα. Τα λαχανικά είναι φρέσκα και οι σαλάτες φτιάχνονται αμέσως μετά την παραγγελία σας με extra παρθένο ελαιόλαδο οξύτητας 0,3-0,5. Όπου μαρούλι χρησιμοποιείται Γαλλική σαλάτα. Το μπιφτέκι λαχανικών είναι frozen. Οι σάλτσες Worchester, mayo garlic, hot jalapenos sauce, chipotle mayo, cranberry mayo, creole,chunky blue cheese, maple onion bacon jam, marinara, secret home sauce και walnut pesto είναι homemade. Οι άλλες σάλτσες είναι branded εισαγωγής.


DESSERTS: Το cheese cake και το banofee είναι homemade. Το chocolate bites επίσης homemade και είναι τραγανές μπαλίτσες σοκολάτας & μπισκότου (κορμός). Τα υπόλοιπα είναι frozen εξαιρετικής ποιότητας. Το παγωτό είναι Ιταλικό και παρασκευάζεται από γάλα.


PACKAGING: Όλες οι συσκευασίες μας είναι eco friendly και ανακυκλώσιμεςΒρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας