• Ανοικτό
  • Χρόνος Παράδοσης 40 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 8 ευρώ
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά
  • Προσφορά Shop Deal
  • Παράγγειλε Online ή Τηλεφωνικά

JUST BURGERS

BREAD: Το ψωμί του burger είναι φρέσκο. Παρασκευάζεται καθημερινά σεμέγεθος kingsize λευκό ήολικής, χωρίς διογκωτικά και πρόσθετα. Η focaccia είναι αυθεντική πίτα στο grill με ελάχιστο λάδι, ρίγανη & χοντρόαλάτι. Τα κρουτόν είναι homemade.

BEEF: 100% fresh beef, simply seasoned andcooked fresh to order every time. Served in a soft sesame bun. Τα μπιφτέκια παρασκευάζονται με φρέσκο κιμά απόεπιλεγμένα κομμάτια κρέατος με χαμηλή περιεκτικότητα λίπους περίπου 10%, νεαρών βοϊδών. Είναι απλά καρυκευμένα, ψήνονται αμέσως μετά την παραγγελία σας mediumwell και ζυγίζουν περίπου 170 gr.


CHICKEN & TURKEY: Όλα τα φιλέτα είναι φρέσκα. Τα μπιφτέκιαγαλοπούλας και κοτόπουλου είναι φρέσκα και περίπου 170 gr.


FRIES & MORE: Οι πατάτες και οι γλυκοπατάτες είναι φρέσκιες,homemade κομμένες στο χέρι και τηγανίζονται σε καλαμποκέλαιο με ιδιαίτερητεχνική που έχει σαν αποτέλεσμα την ελάχιστη απορρόφηση λαδιού. Ο πουρές είναι homemade από φρέσκιες πατάτες & γλυκοπατάτες.Τα onion rings και τα chickenfingers είναι φρέσκα και homemade. Όλα τα είδη μανιταριών είναι φρέσκα. Τα BBQRibs είναι φρέσκα και ψήνονται στη σχάρα. Τα άλλα Starters είναι frozen. Τα τυριά και τα αλλαντικά είναι εξαιρετικήςποιότητας και επώνυμα. Τα λαχανικά είναι φρέσκα και οι σαλάτες φτιάχνονταιαμέσως μετά την παραγγελία σας με extra παρθένο ελαιόλαδο οξύτητας 0,3-0,5. Όπου μαρούλι χρησιμοποιείται Γαλλική σαλάτα. Το μπιφτέκι λαχανικώνείναι frozen. Οι σάλτσες Worchester,mayo garlic, hot jalapenos sauce, chipotle mayo, cranberry mayo, creole,chunky blue cheese, maple onion bacon jam, marinara, secret home sauce και walnut pesto είναι homemade. Οι άλλες σάλτσες είναι branded εισαγωγής.


DESSERTS: Το cheese cake και το banofee είναι homemade. Το chocolate bites επίσης homemade και είναι τραγανές μπαλίτσες σοκολάτας &μπισκότου (κορμός). Τα υπόλοιπα είναι frozen εξαιρετικής ποιότητας. Το παγωτό είναι Ιταλικόκαι παρασκευάζεται από γάλα.


PACKAGING: Όλες οι συσκευασίες μας είναι eco friendly και ανακυκλώσιμεςΒρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας