• Κλειστό
  • Χρόνος Παράδοσης 40 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 8 ευρώ
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά
  • Προσφορά Shop Deal
  • Παράγγειλε Online με μετρητά

JUST BURGERS

Enjoy the burger you know... ...discover the burger you don`t

BREAD: Το ψωμί του burger είναι φρέσκο. Παρασκευάζεται καθημερινά σε μέγεθος kingsize λευκό ή ολικής, χωρίς διογκωτικά και πρόσθετα. Η focaccia είναι αυθεντική πίτα στο grill με ελάχιστο λάδι, ρίγανη & χοντρό αλάτι. Τα κρουτόν είναι homemade.

BEEF: 100% fresh beef, simply seasoned and cooked fresh to order every time. Served in a soft sesame bun. Τα μπιφτέκια παρασκευάζονται καθημερινά με φρέσκο κιμά από επιλεγμένα κομμάτια κρέατος με χαμηλή περιεκτικότητα λίπους περίπου 10%, νεαρών βοϊδών ελληνικής εκτροφής. Είναι απλά καρυκευμένα, ψήνονται αμέσως μετά την παραγγελία σας medium well και ζυγίζουν περίπου 180gr.


CHICKEN & TURKEY: Όλα τα φιλέτα είναι φρέσκα. Τα μπιφτέκια γαλοπούλας και κοτόπουλου είναι φρέσκα, ελληνικά και περίπου 180gr.


FRIES & MORE: Οι πατάτες και οι γλυκοπατάτες είναι φρέσκιες, homemade κομμένες στο χέρι, βράζονται πρώτα και τηγανίζονται σε καλαμποκέλαιο με ιδιαίτερη τεχνική που έχει σαν αποτέλεσμα την ελάχιστη απορρόφηση λαδιού. Ο πουρές είναι homemade από φρέσκιες πατάτες & γλυκοπατάτες. Τα onion rings και τα chicken fingers είναι φρέσκα και homemade. Όλα τα είδη μανιταριών είναι φρέσκα. Τα BBQ Ribs είναι φρέσκα και ψήνονται στη σχάρα. Τα άλλα Starters είναι frozen. Τα τυριά και τα αλλαντικά είναι εξαιρετικής ποιότητας και επώνυμα. Τα λαχανικά είναι φρέσκα και οι σαλάτες φτιάχνονται αμέσως μετά την παραγγελία σας με extra παρθένο ελαιόλαδο οξύτητας 0,3-0,5. Όπου μαρούλι χρησιμοποιείται Γαλλική σαλάτα. Το μπιφτέκι λαχανικών είναι frozen. Οι σάλτσες είναι homemade ή branded εισαγωγής.


OTHER: Το κατάστημα λειτουργεί με τους πλέον σύγχρονους κανόνες γρήγορης εστίασης. Ενδεχομένως το κατάστημα να έχει έλλειψη σε κάποιο προϊόν ή να αποσύρει κάποιο από τα προϊόντα του καταλόγου. Οι διανομείς για λόγους ασφαλείας φέρουν μαζί τους ποσά έως 50ευρώ. 


GREEK FREAK PROTEIN: Το Greek Freak Protein Buger με της υψηλής βιολογικής αξίας απορροφήσιμες προτεΐνες (αυγό), παρμεζάνα (ορός γάλακτος, γλουταμίνη - γρήγορη αποκατάσταση), cottage χαμηλών λιπαρών (καζεΐνη - αργή "νυχτερινή" αποκατάσταση), με τις "άπαχες" πρωτεΐνες της γαλοπούλας που αλληλοσυμπληρώνονται με τις προτεΐνες του χοίρου (λίγο bacon) και της υψηλής διατροφικής αξίας "φυτικές" πρωτεΐνες (μανιτάρια, quinoa) με εξισορροπημένη χοληστερίνη, απαραίτητη για την οικοδόμηση των πρωτεΐνών, με την piri piri (αντιφλεγμονώδες), με την roast tomato sauce (υψηλό λικοπένιο) και με το bio kale (το θρεπτικότερο λαχανικό) είναι ένα άριστο διατροφικά & υψηλών προδιαγραφών high protein - μυικής ενδυνάμωσης "αθλητικό burger". Συνδυασμένο με ψωμάκι ολικής και σαλάτες quinoa είναι ένα Real Greek Freak Protein Burger. Παρακαλούμε για επιπλέον επιστημονική ενημέρωση απευθυνθείτε στον διατροφολόγο σας.


DESSERTS: Το fraoulofee και το banofee είναι homemade. Το chocolate bites επίσης homemade και είναι τραγανές μπαλίτσες σοκολάτας & μπισκότου (κορμός). Τα υπόλοιπα είναι frozen εξαιρετικής ποιότητας. Το παγωτό είναι Ιταλικό και παρασκευάζεται από γάλα (όχι σκόνη γάλακτος).


PACKAGING: Όλες οι συσκευασίες μας είναι eco friendly και ανακυκλώσιμεςΒρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας